Workshop

v.a. € 49,50 p.p.

Bij ons betaalt u naar Rato. Deze betaling methode is ontstaan door een ingeving. Dat betekent letterijk dat de een meer betaalt dan de ander. Zo zou eigenlijk alles geregeld moeten zijn. Dan kunnen mensen met een kleine portemonne luxe verschaffen. En dat is eerlijk, vaak zijn de productie van luxe producten bij lage lonen landen ontwikkeld. De enige manier om discriminatie tegen te gaan is de rijke meer laten betalen en de armen minder. Als mensen en organisaties dat niet zo zien geloven zij niet in een diverse wereld.

Voor de workshops geldt dat u zich kunt inschrijven vanaf 5 personen. Denkt u hierbij aan een vriendendag, familieuitje,  identiteitsfeest, themafeest, LHBTQ, jubileum, reünie. Peggy  Mental  Coaching zorgt voor een bezielde, spirituele, spannende  en motiverende bijeenkomst.   

Het is een gewaagde workshop die een appel doet op verborgen of vergeten talent en cognitief prikkelt. Peggy ziet het als een uitdaging en haar taak blijvende positieve emoties en herinneringen naar boven te halen. De huidige tentoonstelling zal aanleiding geven voor het openen van een gesprek over thema’s als kwetsbaarheid, eenzaamheid, motivatie, ambitie, diversiteit, identiteit, geluk, balans, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en zingeving. Er is ruimte voor het bespreken van allerlei hedendaagse problematiek en persoonlijke vragen. In het teken van deze thema’s zullen activiteiten als dansen, zingen, schilderen of (ouderwets) schrijven verhalen losmaken en de deelnemers met zichzelf en elkaar verbinden. De focus ligt altijd op het zien van eigen mogelijkheden en talenten, in tegenstelling tot de beperkingen die iemand ervaart. 

De sessies kunnen het best gevolgd worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor een traktatie van taart en/of lunch. Koffie, thee en limonade zijn natuurlijk ook aanwezig. De workshop duurt vanaf een uur tot een ochtend of een middag. Wij laten u graag samen een mooie, gedenkwaardige dag te beleven!

“Haar glimlachen en het sympathische van haar gaf aan mij een enorme energiekracht en ook de uitleg van kunstbeelden!!”

“Enthousiast en gezellig. Peggy is een warm oprecht mens.”

Systeembenadering

De workshops bieden een plek voor mensen die samen willen ervaren en samen willen leren. De basis van de workshop is dat er veel informatie zit in de mensen in iemands omgeving, zoals vrienden, familie, maar ook zelfs totaal vreemden. Deze benadering noemen we in hulpverlenersland systeembenadering.

De situatie waarvoor je hulp vraagt kan uiteenlopend zijn. Het kan zijn dat vrienden en familie zich druk maken. Uzelf of een ander kan u dan aanmelden voor een workshop. Deze benadering noemen we crisisinterventie. Er wordt gekeken naar hoe het thuis gaat, op school, in het werk of in het gezin, samen met vrienden of familie. Een ander voorbeeld is plezier maken met een serieus gelaagd randje. Dan kunt u fijn samen zijn terwijl u leert over uw persoonlijkheid en karakter.