Denktank/Workshops

v.a. € 120,- p.p.

Welkom bij de pagina denktank/ workshops van Peggy’s Mental Coaching praktijk in de kunst galerie! Hier komen ondernemers, creatievelingen, artiesten en hobbyisten samen om hun potentieel te ontdekken en hun doelen te bereiken.

Onze locatie is gelaagd en biedt een inspirerende omgeving om te brainstormen en te creëren. Neem plaats in onze wensen cirkel van de galerie en laat Peggy je begeleiden naar de kern van je kunnen, mogelijkheden en plannen.

Als mental coach is Peggy gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Met behulp van verschillende technieken en methoden, zoals NLP en mindfulness, helpt ze je om je gedachten te ordenen en je focus te versterken.

Of je nu een bedrijf wilt starten, een creatief project wilt lanceren of gewoon je persoonlijke groei wilt bevorderen, de denktank van Peggy’s Mental Coaching praktijk is de perfecte plek om te beginnen. Kom bij ons langs en ontdek wat je kunt bereiken!

Voor de workshops geldt dat u zich kunt inschrijven vanaf 5 personen. Denkt u hierbij aan een vriendendag, familieuitje,  identiteitsfeest, themafeest, LHBTQ, jubileum, reünie. Peggy  Mental  Coaching zorgt voor een bezielde, spirituele, spannende  en motiverende bijeenkomst.   

Het is een gewaagde workshop die een appel doet op verborgen of vergeten talent en cognitief prikkelt. Peggy ziet het als een uitdaging en haar taak blijvende positieve emoties en herinneringen naar boven te halen. De huidige tentoonstelling zal aanleiding geven voor het openen van een gesprek over thema’s als kwetsbaarheid, eenzaamheid, motivatie, ambitie, diversiteit, identiteit, geluk, balans, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en zingeving. Er is ruimte voor het bespreken van allerlei hedendaagse problematiek en persoonlijke vragen. In het teken van deze thema’s zullen activiteiten als dansen, zingen, schilderen of (ouderwets) schrijven verhalen losmaken en de deelnemers met zichzelf en elkaar verbinden. De focus ligt altijd op het zien van eigen mogelijkheden en talenten, in tegenstelling tot de beperkingen die iemand ervaart. 

De sessies bij Peggy Mental Coaching zijn ook in de vorm van workshops en kunnen het best gevolgd worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor een traktatie van taart en/of lunch. Koffie, thee en limonade zijn natuurlijk ook aanwezig. De workshop duurt vanaf een uur tot een ochtend of een middag. Wij laten u graag samen een mooie, gedenkwaardige dag te beleven!

“Haar glimlachen en het sympathische van haar gaf aan mij een enorme energiekracht en ook de uitleg van kunstbeelden!!”

“Enthousiast en gezellig. Peggy is een warm oprecht mens.”

Familie Opstelling/ Systeembenadering

Familie opstelling en systeem benadering zijn twee methoden die gebruikt worden om de relaties en dynamieken binnen een familie of groep te begrijpen en te verbeteren. Het uitgangspunt is dat individuen niet op zichzelf staan, maar onderdeel zijn van een groter systeem. Dit systeem kan bestaan uit familieleden, collega’s, vrienden of andere belangrijke mensen in ons leven.

Een familie opstelling is een methode waarbij een groep mensen bij elkaar komt om de dynamieken binnen een familie te onderzoeken. Een deelnemer kiest representanten uit de groep om de verschillende familieleden te vertegenwoordigen en plaatst hen in de ruimte. Door te kijken naar de posities van de representanten en hun onderlinge interacties, kunnen patronen en blokkades in de familiedynamiek worden geïdentificeerd en opgelost.

Systeem benadering is een bredere methode die kan worden toegepast op verschillende soorten groepen en systemen. Het gaat erom te begrijpen hoe de verschillende elementen van het systeem met elkaar samenwerken en hoe veranderingen in één element invloed kunnen hebben op het hele systeem. Door te kijken naar de relaties en interacties binnen het systeem, kunnen problemen worden geïdentificeerd en opgelost.

Beide methoden zijn nuttig voor het begrijpen en verbeteren van relaties en dynamieken binnen een groep. Door te kijken naar het grotere geheel en te begrijpen hoe verschillende elementen met elkaar samenwerken, kunnen problemen worden opgelost en kunnen relaties worden verbeterd. Of het nu gaat om een familie, een team op het werk of een groep vrienden, familie opstelling en systeem benadering kunnen helpen om de relaties te verbeteren en het systeem te optimaliseren.

De galerie is groot genoeg om met een groep uzelf en uw systeem te verkennen. Er zijn vijftal voordelen waarom een familie opstelling bij Peggy Mental Coaching prettig zou kunnen zijn; 

1. Een kunstgalerij biedt een unieke en esthetische omgeving die kan bijdragen aan een gevoel van rust en inspiratie. Dit kan de deelnemers helpen om zich meer open te stellen voor de oefening.

2. Kunst kan emoties oproepen en een diepere betekenis hebben. Door familieopstellingen te combineren met kunst, kunnen deelnemers mogelijk meer inzicht krijgen in hun eigen emoties en relaties.

3. Het gebruik van een kunstgalerij als locatie kan de oefening meer toegankelijk maken voor mensen die niet zo bekend zijn met familieopstellingen. Het kan ook een nieuwe dimensie toevoegen aan de oefening voor mensen die al bekend zijn met deze methode.

4. Kunst kan dienen als een visuele metafoor voor de relaties en dynamieken die worden onderzocht in een familieopstelling. Dit kan het proces van inzicht krijgen en loslaten van bepaalde patronen vergemakkelijken.

5. Tot slot kan het gebruik van een kunstgalerij als locatie de oefening meer plezierig maken en de deelnemers een gevoel van verbinding geven met de kunst en de creatieve energie die daaruit voortkomt.

contact google