Privé coaching

v.a. € 65,-

Voelt u zich weleens geërgerd na een bezoekje aan de groenteboer of de gemeente? Ergert u zich aan de juf of meester van de school van uw zoon of dochter? Heeft u een verantwoordelijke baan maar voelt u zich niet gelukkig of heeft u last van angstbeleving binnen situaties waar dit niet nodig lijkt? Bent u bang om uw kwetsbaarheid te tonen? Een opstapeling van (kleine) irritaties kan uw dag behoorlijk negatief beïnvloeden! Deze aspecten maken het soms moeilijk te genieten van het leven en zo ook het behalen van uw doelen in de toekomst. De huidige maatschappij brengt grenzeloze mogelijkheden met zich mee die niet altijd voorhanden lijken. Wij leren u uw eigen mogelijkheden te herkennen en hierdoor tevreden naar uw situatie te kijken. U leert vanuit uzelf gelukkig te zijn waardoor meer mogelijk wordt.

Bij Peggy Mental Coaching draait het om eigenwaarde en geluksbeleving in uw werk-, privé- en sociale leven. Wij helpen u uw gedachten te ordenen en keuzes te maken vanuit uw basis. Peggy begeleidt tijdens de privé coaching bij het realiseren van doelen, het stellen van grenzen en simpelweg in het (opnieuw) leren genieten van het leven. Onze coach denkt out-of-the-box en brengt u in een energieke staat en gemotiveerde conditie, waardoor u weer grip op uw leven krijgt en leert om positief te denken. 

Resultaat in drie sessies 

Wij zijn een Art is Therapy praktijk. Privé coaching vindt dan ook plaats in de galerie. Alle communicatie wordt door ons vertrouwelijk bejegend. De meeste cliënten hebben binnen drie sessies al resultaat, door onze constructieve aanpak. Dit betekent dat u naar huis gaat met handvatten en goede zin om uw situatie aan te pakken of zelfs te veranderen. De coach helpt u met een praktische aanpak en emotionele ondersteuning. Drie sessies vormen de basis. Samen met de coach kunt u bepalen of u extra sessies wil of nodig heeft.  

Holistische visie

De holistische kijk van de coach op het leven en de mens zorgt voor een andere kijk op beperkingen en zwaktes. Holisme houdt in dat vraagstukken vanuit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel oogpunt bekeken worden in het geheel. Een breed scala aan factoren maakt u tot wie u bent en hoe u zich voelt. Onze coach kijkt dus niet eenzijdig naar de klachten, maar vanuit een breder perspectief. Haar visie is dat veel mogelijkheden in uzelf liggen, zonder dat u zich daar altijd bewust van bent. Tijdens de privé coaching helpt Peggy u deze mogelijkheden te ontdekken en toe te passen in uw leven. Het is mogelijk om van uw kwetsbaarheid uw kracht te maken. Positieve gedachtes zijn een cadeautje aan uzelf waarmee u uw belevingswereld kunt veranderen en een gelukkiger mens kunt worden.