Privé coaching/ denktank

v.a. € 120,00

Privé coaching en retraite: even tijd voor jezelf Soms heb je behoefte aan een moment voor jezelf. Een moment om stil te staan bij je eigen gedachten en behoeften, om je eigen perspectief op te stellen en te werken aan je persoonlijke groei. Privé coaching en retraite bieden hiervoor de perfecte gelegenheid.
Tijdens een retraite kun je je volledig terugtrekken uit de dagelijkse drukte en je richten op je eigen ontwikkeling. Met sap- en soep, schilderen, zingen, dansen, schrijf oefeningen of een goed gesprek kun je jezelf weer opladen en nieuwe inzichten opdoen.

Er is veel te doen in de galerie elke hoek heeft een functie kom en ontdek. Peggy kan je hierbij helpen. Door middel van persoonlijke gesprekken en oefeningen kan zij je begeleiden bij het ontdekken van je eigen behoeften en het stellen van doelen. Zo kun je werken aan persoonlijke groei en jezelf verder ontwikkelen. Of je nu behoefte hebt aan een half uur voor jezelf of een hele hele middag, privé coaching en retraite bieden de mogelijkheid om even tijd te nemen voor jezelf en te werken aan je persoonlijke groei. Gun jezelf deze tijd en ontdek wat het voor jou kan betekenen! Mensen maken gebruik van Peggy vaak als ze onderweg zijn voor en boodschap en wippen dan van binnen voor een moment van bezinning! Natuurljk ziet zij die mensen vaker terug komen via een afspraak of op de zelfde spontane manier.  

Paniek

Paniek is een gevoel dat iedereen wel eens overvalt. Het kan je overvallen op de meest onverwachte momenten en het kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Maar weet je, je bent niet alleen. Er zijn veel mensen die hetzelfde doormaken als jij en er zijn mensen die je kunnen helpen.

Bij ons kun je binnenlopen en even tot rust komen. We hebben een luisterend oor voor je en we kunnen je helpen om weer grip te krijgen op je leven. We begrijpen dat het soms moeilijk is om over je gevoelens te praten, maar we beloven dat we je niet veroordelen en dat we er alles aan zullen doen om je te helpen.

En als je behoefte hebt aan afleiding, dan hebben we ook nog eens muziek en kunst waar je van kunt genieten. Even je gedachten verzetten en ontspannen. En als je wilt, dan kunnen we ook een gesprekje voeren. Gewoon even praten over wat je bezighoudt en wat je dwarszit.

Dus kom gerust langs, we zijn er voor je. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst.

“Prettige persoonlijke benadering met zorg voor het individu.”

Resultaat vanaf 10 minuten 

U kunt vluchtig bij ons terecht of als u wat langer de tijd nodig heeft. Vanaf 10 minuten kunnen we samen al een gevoel van extase veroorzaken wandel gerust gewoon is binnen.  En werk aan uw liefdes gevoel, spiritualiteit en levensgeluk voor 10 minuten of langer. Kosten hiervoor zijn € 25,- per keer en elke donderdag tussen 9 en 12 beschikbaar. Maximale tijd van bezoek 20 minuten. De karakter van dit bezoek is een open inloop iedereen is welkom tot 8 personen per keer ! 

Wij zijn een Art as Therapy of short retraite praktijk is net wat u nodig heeft. Coaching vindt dan ook plaats in de galerie en u kunt hier lang of kort verblijven. De ene blijft een half uur de ander twee uur is maar net wat u nodig heeft op moment dat binnen komt. Alle communicatie wordt door ons vertrouwelijk bejegend. Echter ons werk is transparant en wij menen dat de ene kan leren van het verhaal en situatie van de ander. U kunt bij ons ook intensief werken aan dromen of doelen. Kies dan voor drie sessies u heeft al resultaat, door onze constructieve aanpak. Dit betekent dat u naar huis gaat met handvatten en goede zin om uw situatie aan te pakken of zelfs te veranderen. Peggy helpt u met een filosofische aanpak en emotionele ondersteuning. In enkele gevallen gaat zij over tot healing. Drie sessies vormen de basis. Samen met Peggy kunt u bepalen of u extra sessies wil of nodig heeft.  

Holistische visie

De holistische kijk van de coach op het leven en de mens zorgt voor een andere kijk op beperkingen en zwaktes. Holisme houdt in dat vraagstukken vanuit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel oogpunt bekeken worden in het geheel. Een breed scala aan factoren maakt u tot wie u bent en hoe u zich voelt. Onze coach kijkt dus niet eenzijdig naar de klachten, maar vanuit een breder perspectief. Haar visie is dat veel mogelijkheden in uzelf liggen, zonder dat u zich daar altijd bewust van bent. Tijdens de privé coaching helpt Peggy u deze mogelijkheden te ontdekken en toe te passen in uw leven. Het is mogelijk om van uw kwetsbaarheid uw kracht te maken. Positieve gedachtes zijn een cadeautje aan uzelf waarmee u uw belevingswereld kunt veranderen en een gelukkiger mens kunt worden.