Privé coaching

v.a. € 22,50

Bij ons betaalt u naar Rato. Deze betaling methode is ontstaan door een ingeving. Dat betekent letterijk dat de een meer betaalt dan de ander. Zo zou eigenlijk alles geregeld moeten zijn. Dan kunnen mensen met een kleine portemonne luxe verschaffen. En dat is eerlijk, vaak zijn de productie van luxe producten bij lage lonen landen ontwikkeld. De enige manier om discriminatie tegen te gaan is de rijke meer laten betalen en de armen minder. Als mensen en organisaties dat niet zo zien geloven zij niet in een diverse wereld.

Bij Peggy Mental Coaching draait het om eigenwaarde en geluksbeleving in uw werk-, privé- en sociale leven. Wij helpen u uw gedachten te ordenen en keuzes te maken vanuit uw basis. Peggy begeleidt tijdens de privé coaching bij het realiseren van doelen, het stellen van grenzen en simpelweg in het (opnieuw) leren genieten van het leven. Onze coach denkt out-of-the-box en brengt u in een energieke staat en gemotiveerde conditie, waardoor u weer grip op uw leven krijgt en leert om positief te denken. 

“Prettige persoonlijke benadering met zorg voor het individu.”

Resultaat 10 minuten of in drie sessies 

U kunt vluchtig bij ons terecht of als u wat langer de tijd nodig heeft. Vanaf 10 minuten kunnen we samen al een gevoel van extase veroorzaken wandel gerust gewoon is binnen. En werk aan uw liefdes gevoel, spiritualiteit en levensgeluk voor 10 minuten of langer.

Wij zijn een Art is Therapy praktijk. Privé coaching vindt dan ook plaats in de galerie. Alle communicatie wordt door ons vertrouwelijk bejegend. U kunt bij ons ook intensief werken aan dromen of doelen. Kies dan voor drie sessies u heeft al resultaat, door onze constructieve aanpak. Dit betekent dat u naar huis gaat met handvatten en goede zin om uw situatie aan te pakken of zelfs te veranderen. De coach helpt u met een praktische aanpak en emotionele ondersteuning. Drie sessies vormen de basis. Samen met de coach kunt u bepalen of u extra sessies wil of nodig heeft.  

Holistische visie

De holistische kijk van de coach op het leven en de mens zorgt voor een andere kijk op beperkingen en zwaktes. Holisme houdt in dat vraagstukken vanuit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel oogpunt bekeken worden in het geheel. Een breed scala aan factoren maakt u tot wie u bent en hoe u zich voelt. Onze coach kijkt dus niet eenzijdig naar de klachten, maar vanuit een breder perspectief. Haar visie is dat veel mogelijkheden in uzelf liggen, zonder dat u zich daar altijd bewust van bent. Tijdens de privé coaching helpt Peggy u deze mogelijkheden te ontdekken en toe te passen in uw leven. Het is mogelijk om van uw kwetsbaarheid uw kracht te maken. Positieve gedachtes zijn een cadeautje aan uzelf waarmee u uw belevingswereld kunt veranderen en een gelukkiger mens kunt worden.