Denktank/Coaching

Reglementen

Bij Peggy Mental Coaching een spirituele denktank waar ook coaching, training en workshops wordt aangeboden voor zowel individuen als organisaties. Kunst wordt ingezet als instrument om emoties en gedachten te ordenen, problemen te signaleren en projecteren, troost te bieden, maar ook om een gesprek te openen. De trainingen zijn dynamisch en worden aangeboden aan groepen en individuen. Ze zijn ingericht met liefdevolle psychologische analyses van de privé- of werksituatie. Er wordt gebruik gemaakt van schrijven, schilderen, zang, dans en spel. In de galerie is een geluidsinstallatie aanwezig.   

Ondanks onze brede inzet en focus op herstel en gezondheid zijn wij echter geen vervanging van een psycholoog of psychiater. Peggy is opgeleid tot Sociaal Werker en in die hoedanigheid kan zij wel doorverwijzen, mocht dit noodzakelijk zijn. Peggy is daarnaast ervaringsdeskundige en is hierdoor spiritueel gaan werken. Zij benaderd de mens en de wereld om de mens vanuit het systemisch denken, vanuit dit kader is zij een ras echte holist. De coaching ligt op het snijvlak van methodische behandeling en intuïtief werken. Zo is Peggy’s aanbod ingegeven vanuit haar eigen ontwikkeling op het spirituele vlak en is zij een ster in positief denken, creatief denken, en helpt optimisme te hervinden binnen situaties die uitzichtloos lijken. Peggy’s coaching is uitermate geschikt voor alternatieve teambuilding en bedrijfsuitjes, maar ook voor families, vriendengroepen of individuen. Daar waar kunst en vervreemding samenkomt, met de noodzaak voor motivatie. 

Bij ons betaalt u naar Rato. Deze betaling methode is ontstaan door een ingeving. Dat betekent letterijk dat de een meer betaalt dan de ander. Zo zou eigenlijk alles geregeld moeten zijn. Dan kunnen mensen met een kleine portemonne luxe verschaffen. En dat is eerlijk, vaak zijn de productie van luxe producten bij lage lonen landen ontwikkeld. De enige manier om discriminatie tegen te gaan is de rijke meer laten betalen en de armen minder. Als mensen dat niet zo zien geloven zij niet in een diverse wereld. Let erop er is een start tarief!  Dus kom en ervaar denktank bij Peggy Mental Coaching.

“Inspirerend en mooi hoe ze door mooie woorden heen naar de kern gaat. Dat je zelf ook belangrijk bent ook al denk je van niet.” 

Review

home test