Art is Therapy

Peggy Mental Coaching is een praktijk waar kunst, zingeving en coaching samensmelten. Ook wel bekend onder de naam: Art is Therapy. Geluksbeleving staat hierin centraal. De trainingsruimte is daarbij ook een kunstgalerie. Kunst wordt ingezet tijdens de coaching en draagt bij aan de beleving die wij samen ervaren. 

Visie 

Het doel van het leven is naar ons idee ontwikkeling, groei, liefde en geluk. Wij, van Peggy Mental Coaching, zien het als een verplichting hieraan bij te dragen door een eerlijk en integer trainingsaanbod. Wij achten het van grootbelang dat men mee moet kunnen komen in een soms ingewikkelde wereld. Iedere vraag en ieder probleem is behandelbaar en zien wij niet binnen de taboesfeer. Iedereen is welkom en krijgt een unieke aanpak! 

Missie

Het leven zonder beperkingen zou het ideale levensperspectief zijn. Wij stellen ons daarom als doel mensen gelukkiger te maken binnen de mogelijkheden die zij van nature hebben. Wij zijn gericht op balans en harmonie in geest, lichaam en omgeving. Wij zijn gericht op zingeving in werk- en privĂ©leven. In een maatschappelijk klimaat van enerzijds ontkerkelijking en anderzijds globalisering hopen wij mensen een reden te geven tot zelfliefde en liefde voor familie, vrienden, werk en omgeving. Wij hopen een steentje bij te dragen aan een liefdevol, ontspannen leven waar ruimte is voor ambitie, geluk, ontwikkeling en stabiliteit.