Art as Therapy

Bij ons betaalt u naar Rato. Deze betaling methode is ontstaan door een ingeving. Dat betekent letterijk dat de een meer betaalt dan de ander. Zo zou eigenlijk alles geregeld moeten zijn. Dan kunnen mensen met een kleine portemonne luxe verschaffen. En dat is eerlijk, vaak zijn de productie van luxe producten bij lage lonen landen ontwikkeld. De enige manier om discriminatie tegen te gaan is de rijke meer laten betalen en de armen minder. Als mensen dat niet zo zien geloven zij niet in een diverse wereld.  

Peggy Mental Coaching is een praktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. Wij zijn er voor diegene die meer orde in de chaos wenst. U kunt vluchtig bij ons terecht of als u wat langer de tijd nodig heeft

Vanuit liefde voor de mens en het leven is het nieuwe concept Art as Therapy in de galerie ontstaan. Een motivatiemethodiek mede bedacht door filosoof Alain de Botton. 

Art as Therapy is in zijn ogen een therapeutisch medium dat mensen kan begeleiden, vermaken en troosten, waardoor men in staat is een betere versie van zichzelf te maken of worden. Alain de Botton heeft met zijn Art as Therapy filosofie getoerd langs verschillende musea in de wereld. Ook heeft hij het Rijksmuseum bezocht waar hij een deel van de tentoonstelling heeft blootgelegd aan dit model.

Geïnspireerd en gemotiveerd door deze filosoof is Peggy via verschillende trainingen haar eigen methode gaan ontwikkelen zoals haar Wensen Cirkel Lee. Peggy Mental Coaching is een coachingspraktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. In mijn aanbod betekent Art as Therapy werken vanuit een holistisch en spiritueel kader. Ik werk hierdoor intuïtief en heb de ervaring een doorgeefluik te zijn van het goddelijke. De een noemt dit een zonnetje in zichzelf, de ander noemt het Universum weer een ander noemt het God. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt als je maar dient.

Naast spiritualiteit staat kunst in diverse vormen als spraak, beeld, schrift en muziek centraal. Peggy maakt gebruik van verschillende elementen uit de Social Work praktijk, elementen uit haar twee jarige Psychologie studie,  NLP en The School of Life. Maar anderzijds ook haar kwetsbaarheid, haar sensitiviteit is.

Visie 

Het doel van het leven is naar ons idee ontwikkeling, groei, liefde en geluk. Wij, van Peggy Mental Coaching, zien het als onze plicht hieraan bij te dragen door een eerlijk en integer trainingsaanbod. Wij achten het van grootbelang dat men mee moet kunnen komen in een soms ingewikkelde wereld. Iedere vraag en ieder probleem is behandelbaar en zien wij niet binnen de taboesfeer. Iedereen is welkom en krijgt een unieke aanpak! 

Missie

Het leven zonder beperkingen zou het ideale levensperspectief zijn. Wij stellen ons daarom als doel mensen gelukkiger te maken binnen de mogelijkheden die zij van nature hebben. Wij zijn gericht op balans en harmonie in geest, lichaam en omgeving. Wij zijn gericht op zingeving in werk- en privéleven. In een maatschappelijk klimaat van enerzijds ontkerkelijking en anderzijds globalisering hopen wij mensen een reden te geven tot zelfliefde en liefde voor familie, vrienden, werk en omgeving. Wij hopen een steentje bij te dragen aan een liefdevol, ontspannen leven waar ruimte is voor ambitie, geluk, ontwikkeling en stabiliteit. 

“Prachtig! Zet aan het denken. Passie.”

“Prettige persoonlijke benadering met zorg voor het individu.”

Reviews