Art as Therapy

Peggy Mental Coaching is een praktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. Wij zijn er voor diegene die meer orde in de chaos wenst. U kunt vluchtig bij ons terecht of als u wat langer de tijd nodig heeft

Vanuit liefde voor de mens en het leven is het nieuwe concept Art as Therapy in de galerie ontstaan. Een motivatiemethodiek mede bedacht door filosoof Alain de Botton. 

Art as Therapy is in zijn ogen een therapeutisch medium dat mensen kan begeleiden, vermaken en troosten, waardoor men in staat is een betere versie van zichzelf te maken of worden. Alain de Botton heeft met zijn Art as Therapy filosofie getoerd langs verschillende musea in de wereld. Ook heeft hij het Rijksmuseum bezocht waar hij een deel van de tentoonstelling heeft blootgelegd aan dit model.

Geïnspireerd en gemotiveerd door deze filosoof is Peggy via verschillende trainingen haar eigen methode gaan ontwikkelen zoals haar Wensen Cirkel Lee. Peggy Mental Coaching is een coachingspraktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. In mijn aanbod betekent Art as Therapy werken vanuit een holistisch en spiritueel kader. Ik werk hierdoor intuïtief en heb de ervaring een doorgeefluik te zijn van het goddelijke. De een noemt dit een zonnetje in zichzelf, de ander noemt het Universum weer een ander noemt het God. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt als je maar dient.

Naast spiritualiteit staat kunst in diverse vormen als spraak, beeld, schrift en muziek centraal. Peggy maakt gebruik van verschillende elementen uit de Social Work praktijk, elementen uit haar twee jarige Psychologie studie,  NLP en The School of Life. Maar anderzijds ook haar kwetsbaarheid, haar sensitiviteit is. in dit kader bieden wij in enkele gevallen mannen en vrouwen coaching aan:

Mannen coaching

Holistische mannen coaching in de galerie is mogelijk. Onze coaching richt zich op het verbeteren van de fysieke, mentale en spirituele gezondheid van mannen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor mannen om zich te ontwikkelen en te groeien.

Onze coachingssessies zijn gericht op groepen van maximaal 8 personen per keer, zodat we individuele aandacht en ondersteuning kunnen bieden aan elke deelnemer. We gebruiken verschillende methoden, waaronder mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk om mannen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen.

Onze holistische coaching is ontworpen om mannen te helpen bij het vinden van hun ware potentieel en het creëren van een gezonde balans tussen werk, familie en persoonlijke doelen. We geloven dat een gezonde geest, lichaam en ziel de basis vormen voor een gelukkig en vervuld leven.

Onze galerie biedt de perfecte omgeving voor mannen om te ontspannen en te werken aan zichzelf. We hebben een rustige en inspirerende ruimte gecreëerd waar mannen zich kunnen concentreren op hun innerlijke groei en ontwikkeling.

Als u op zoek bent naar een holistische coaching-ervaring die gericht is op het verbeteren van uw fysieke, mentale en spirituele gezondheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze coachingssessies en om u aan te melden voor een groepssessie.

Vrouwen Coaching

Ook holistische vrouwen coaching is bij ons mogelijk! We begrijpen dat vrouwen vaak verschillende rollen hebben in het leven en dat het belangrijk is om een evenwicht te vinden tussen werk, gezin, relaties en persoonlijke groei. Onze coaching is gericht op het helpen van vrouwen om hun volledige potentieel te bereiken en hun leven in balans te brengen.

We geloven dat coaching niet alleen gaat over het oplossen van problemen, maar ook over het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het creëren van een positieve verandering. Onze holistische aanpak omvat het werken aan lichaam, geest en ziel, met aandacht voor voeding, lichaamsbeweging, mindfulness en spirituele groei.

Onze coaching is op maat gemaakt voor elke vrouw en we werken samen om doelen te stellen en een plan te maken om deze doelen te bereiken. We bieden ondersteuning en aanmoediging tijdens het hele proces en helpen vrouwen om hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten.

Of je nu worstelt met stress, relaties, carrière, gezondheid of persoonlijke groei, onze holistische vrouwen coaching kan je helpen om een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Neem contact met ons op om te leren hoe we je kunnen helpen op je reis naar persoonlijke groei en welzijn.

“Prachtig! Zet aan het denken. Passie.”

“Prettige persoonlijke benadering met zorg voor het individu.”

Reviews