Teamcoaching/Denktank

v.a. € 120,00 p.p.

Welkom bij onze holistische teamcoaching en denktank!

Wij geloven dat een succesvol team begint bij de individuele groei van elk teamlid. Daarom bieden wij een holistische aanpak aan waarbij we niet alleen kijken naar de professionele ontwikkeling, maar ook naar de persoonlijke groei van elk teamlid.

Onze teamcoaching sessies zijn gericht op het verbeteren van de communicatie, teamdynamiek, leiderschap en het bereiken van gemeenschappelijke doelen. We gebruiken verschillende methoden en technieken om het beste uit uw team te halen.

Daarnaast bieden wij ook een denktank aan waarbij we samen met uw team brainstormen en ideeën genereren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door onze holistische aanpak en onze expertise op het gebied van teamcoaching en denktank sessies, kunnen wij uw team helpen om beter te presteren en meer succes te behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw team kunnen helpen groeien!
Graag voor grote kleine ondernemers! Voor groepen en individuen! Voor creatievelingen en theoretisch mensen iedereen is welkom ! Juist die diversiteit maakt de beleving uniek bij Peggy Mental Coaching.

Wij zijn gericht op empowerment, engagement, loyaliteit en liefde voor het werk en privé. Altijd met een knipoog en altijd met genoeg lol. In een gezonde bedrijfscultuur halen medewerkers hun kracht uit de visie en missie van het bedrijf. De groepscoaching wordt gegeven vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat wij werknemers en management als geheel benaderen. U leert sensitief te zijn ten opzichte van elkaars wensen en mogelijkheden. Niet alleen prestatie is belangrijk op het werk, maar ook plezier, geluk en betrokkenheid. Vanuit dit perspectief zorgen wij voor een leerzaam en liefdevol samenzijn.

Balans, plezier, aandacht, focus, ontspanning en harmonie.

Niet zelden vraagt men zich af wat het nut van het leven is. Waarom doe ik de zaken zoals ik die doe? Waarom leef ik zoals ik leef? Peggy is sterk in het verrassend opsporen van knelpunten binnen elk team en haalt veiligheid, geluk, plezier, liefde en passie voor het werk naar boven. Haar achtergrond maakt haar behendig als bruggenbouwer. Groepscoaching bij Peggy staat garant voor succes! 

“Laat zien dat niet alles gaat zoals je wilt en dat corrigeren en luisteren goede samenwerking en begrip voor elkaar brengt.”

“De manier van doen en spreken en het optimisme en enthousiasme.”

Altijd ontstressen en ruimte voor het persoonlijk verhaal

Tijdens de trainingen van Peggy Mental Coaching staat loslaten centraal. Loslaten geeft de mogelijkheid opnieuw te waarderen wat u al in huis heeft. Het uitdoen van de schoenen helpt u met grounding, waardoor de kern van uzelf makkelijker te bereiken is. Bedenk hierbij dat de groepscoaching het best gevolgd kan worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. De huiselijke ervaring helpt medewerkers met het herwaarderen van henzelf in relatie tot hun collega’s en werkomgeving.  De reguliere rolverdeling wordt losgelaten en er wordt gekeken naar u als persoon. De groepscoaching is een groepsbeleving: kleine krachten werken samen naar een grote uitwerking.   

Er is vaak meer mogelijk wanneer medewerkers gelukkig zijn en meer gewaardeerd worden. Het is echter niet altijd makkelijk te weten hoe dit kan worden aangepakt. Daar zijn wij voor! Wij maken uw team weer gelukkig, want dat achten wij van groot belang. Zo voorkomt u bijvoorbeeld ziekteverzuim, stress en burn-out. U merkt dat u een productief, loyaal en tevreden team heeft dat dagelijks met plezier naar het werk gaat.