Mental Coach Peggy

Veel talent dat we hebben ook als mental coach, zit verborgen in een web van emotionele ballast en passen we hierdoor niet toe in ons leven. Vaak komt dit talent pas naar voren als anderen daar een appel op doen. Het is Peggy immers gelukt niet meer verlegen te zijn ten opzichte van haar kwaliteiten en talent. Peggy wil dit graag doorgeven via haar werk als spirituele kracht en Mental Coaching. Iedereen heeft een verhaal Freud kon via zijn Psychoanalyse problemen en mentale blokkades van mensen weg krijgen. Op deze pagina vind u mijn verhaal mijn psychoanalyse. mijn verhaal waardoor ik in navolging of in de geest van Freud werk.

Peggy spreekt door haar innerlijke ontwikkeling integer en liefdevol over allerlei elementen uit het leven. Over verschillen en overeenkomsten, de beperkingen en de verwondering. Peggy gaat van hoog tot laag en van het oppervlakte tot de diepte. Haar levensspreuk is: “Omarm de liefde voor jezelf en benader het leven met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Niets is zeker en niets is absoluut.” Peggy is ervaringsdeskundige en is thuis in zingeving en spiritualiteit, analytische positiviteit, holisme, kunst, communicatie, geestelijke gezondheid, depressie, identiteitsvragen, LHBTQ-vragen, geluk, liefde en integratie van exotische en religieuze culturen. Dit maakt haar eclectisch en behendig in het maken van out-of-the-box analyses. 

Maak kennis met Peggy in 1 minuut met Peggy.

“Spreekster is puur en zuiver, heel spiritueel.”

“Enthousiast en gezellig. Peggy is een warm oprecht mens.”

“Haar aandacht voor de medemens.”

Reviews

Biografie

Net zoals kunst gelaagd is, een noodzakelijk effect heeft en vaak over identiteit gaat, is dat zo ook met mijn eigen ontwikkeling en Galerie Cultural Speech gegaan. Ik wilde een verhaal vertellen. Mijn verhaal is een verhaal van dreiging en verkapte liefde. De tentoonstellingen van de galerie, genaamd Cultural Speech, verkenden dit gegeven. 

We hebben verschillende aanvallen op de galerie moeten trotseren die persoonlijk of minder persoonlijk van aard waren. Ik ben mijn carrière begonnen als banketbakker en ben later Sociaal Werker geworden. Een beschaafde en niet bedreigende start van mijn carrière. Juist daarom was ik verontwaardigd. Het waarom kon ik moeilijk begrijpen. Riep mijn kunst dermate sterke emoties op waar men niet direct een plek voor wist te vinden? Of is het dan toch mijn ras dat afstoot in de witte elitaire wereld van de kunst? En moet ik mij dan troosten met de gedachte dat dit vaak ook als inspiratie dient voor toonaangevende kunst? 

Dit verhaal kreeg een persoonlijke wending 

In mijn persoonlijk leven was etnische hiërarchie altijd aanwezig. Mijn donkere huidskleur was vaak onderwerp van scheldpartijen. De donkerste uit de familie was mijn vader, de enige persoon waar affectie vandaan kwam. Ik ontwikkelde mijzelf als een trotse, zelfbewuste vrouw! De rest van de familie was liefdevol als het echt nodig was. Natuurlijk was het voor hen ook overleven in een wereld die hen kon verachten. Hierdoor heeft mijn persoonlijkheid veel onderhoud nodig gehad. Altijd ben ik bewust met mijn persoon en gedrag bezig geweest. Kwetsbaarheid en kracht wisselden elkaar af en konden leiden tot disbalans in mijn leven. 

Het begin 

Mijn persoonlijke crisis ontstond na twee jaar galerie runnen. De aanslagen waren angstaanjagend en de maatschappelijke veranderingen gaven weinig steun. Na vijf jaar raakte ik ook nog de liefde van mijn leven kwijt. Zij was de reden voor een geborgen trots en liefdevol leven. Zij die mij alles gaf raakte ik kwijt. Met de scheiding ervaarde ik innerlijke explosie na explosie waardoor ik God leerde kennen en hem een plek gaf in mijn leven.  (Als Peggy spreekt of handeld met kwetsbaarheid mag het nooit over haar grenzen gaan! )

Zelf heb ik ervaren hoe ieders persoonlijke verhaal en problematiek toch aanleiding kan zijn tot iets nieuws en moois, zoals mijn spirituele aanleg. In mijn werk zet ik deze ervaring in om anderen in hun eigen kwetsbaarheid te dienen.