Groepscoaching

v.a. € 25,00 p.p.

Bij ons betaalt u naar Rato. Deze betaling methode is ontstaan door een ingeving. Dat betekent letterijk dat de een meer betaalt dan de ander. Zo zou eigenlijk alles geregeld moeten zijn. Dan kunnen mensen met een kleine portemonne luxe verschaffen. En dat is eerlijk, vaak zijn de productie van luxe producten bij lage lonen landen ontwikkeld. De enige manier om discriminatie tegen te gaan is de rijke meer laten betalen en de armen minder. Als mensen en organisaties dat niet zo zien geloven zij niet in een diverse wereld.  

Peggy Mental Coaching is er voor privé groepen en voor bedrijfsgroepen. Zij zorgt voor het dichter bij elkaar brengen van het team, saamhorigheid binnen een organisatie en het aangaan van waardevolle connecties met elkaars vriendengroepen. Grote bedrijven kleinen bedrijven, organisaties maar ook verjaardagen, vieringen, tradities van particulieren kunnen bij ons plaatsnemen.

Wij zijn gericht op empowerment, engagement, loyaliteit en liefde voor het werk en privé. Altijd met een knipoog en altijd met genoeg lol. In een gezonde bedrijfscultuur halen medewerkers hun kracht uit de visie en missie van het bedrijf. De groepscoaching wordt gegeven vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat wij werknemers en management als geheel benaderen. U leert sensitief te zijn ten opzichte van elkaars wensen en mogelijkheden. Niet alleen prestatie is belangrijk op het werk, maar ook plezier, geluk en betrokkenheid. Vanuit dit perspectief zorgen wij voor een leerzaam en liefdevol samenzijn.  

Onderwerpen die aandacht nodig kunnen hebben: 

 – Team coaching 
– Gebrek aan loyaliteit 
– Miscommunicatie 
– Veelvuldig voorkomen van conflicten 
– Chaotisch werkend team 
– Agressie 
– Pestgedrag 
– Motivatieklachten 
– Lage productiviteit 
– Veelvuldig voorkomen van ziekteverzuim 
– Onderlinge discriminatie 

Wij geven hiervoor terug:

Balans, plezier, aandacht, focus, ontspanning en harmonie.

Niet zelden vraagt men zich af wat het nut van het leven is. Waarom doe ik de zaken zoals ik die doe? Waarom leef ik zoals ik leef? Peggy is sterk in het verrassend opsporen van knelpunten binnen elk team en haalt veiligheid, geluk, plezier, liefde en passie voor het werk naar boven. Haar achtergrond maakt haar behendig als bruggenbouwer. Groepscoaching bij Peggy staat garant voor succes! 

“Laat zien dat niet alles gaat zoals je wilt en dat corrigeren en luisteren goede samenwerking en begrip voor elkaar brengt.”

“De manier van doen en spreken en het optimisme en enthousiasme.”

Altijd ontstressen en ruimte voor het persoonlijk verhaal

Tijdens de trainingen van Peggy Mental Coaching staat loslaten centraal. Loslaten geeft de mogelijkheid opnieuw te waarderen wat u al in huis heeft. Het uitdoen van de schoenen helpt u met grounding, waardoor de kern van uzelf makkelijker te bereiken is. Bedenk hierbij dat de groepscoaching het best gevolgd kan worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. De huiselijke ervaring helpt medewerkers met het herwaarderen van henzelf in relatie tot hun collega’s en werkomgeving.  De reguliere rolverdeling wordt losgelaten en er wordt gekeken naar u als persoon. De groepscoaching is een groepsbeleving: kleine krachten werken samen naar een grote uitwerking.   

Er is vaak meer mogelijk wanneer medewerkers gelukkig zijn en meer gewaardeerd worden. Het is echter niet altijd makkelijk te weten hoe dit kan worden aangepakt. Daar zijn wij voor! Wij maken uw team weer gelukkig, want dat achten wij van groot belang. Zo voorkomt u bijvoorbeeld ziekteverzuim, stress en burn-out. U merkt dat u een productief, loyaal en tevreden team heeft dat dagelijks met plezier naar het werk gaat.