Corona

* Laatste update op 15-12-20 * 

De deuren van Peggy Mental Coaching blijven geopend voor een ieder die behoefte heeft aan een energieboost in deze onzekere tijden.

U bent van harte welkom bij ons! Juist in deze nog onzekere en moeilijke tijd, waarin het wel eens eenzaam kan zijn tussen werk en thuis, staat Peggy u graag bij door middel van privé coaching. Tijdens de coachingssessie komen onderwerpen als wanhoop, liefde, samenhorigheid en balans aan bod.

Bel, mail of app ons gerust voor een gesprek, aandacht of enigszins overzicht in deze situatie. Of chat hier met Peggy! 

Wij blijven de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen om deze situatie zo goed en gezond mogelijk met zijn allen door te komen. In lijn met het advies geldt in de galerie van Peggy Mental Coaching dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden en een mondkap opdoen bij binnenkomst. Ontsmettingsmiddel is aanwezig en ook mondkapjes zijn beschikbaar. Bij klachten wordt u verzocht om thuis te blijven.

Onze openingstijden zijn nog steeds aangepast. Op afspraak ook open buiten deze tijden. Coaching is zowel online mogelijk als in de galerie. 

Juist deze tijd kan veel gevoelens van angst, stress en spanningen met zich meebrengen. Ondanks dat de situatie onzeker en moeilijk te voorspellen is, is ons hoofd koelhouden het enige wat we kunnen doen om onze verantwoording voor onze omgeving te behouden.  

Hoe jouw familie, vrienden en zelfs totaal vreemden deze tijd doorkomen is ook afhankelijk van jouw aandacht en steun. Houd deze positiviteit vol!

Wij wensen iedereen geluk en liefde toe in deze tijd! Wij hopen dat u het goed maakt en in goede gezondheid verkeert.