Corona

* Laatste update op 7 mei * 

Gratis podcast van 1 Minuut met Peggy te beluisteren. Dagelijks online rond 10:00 uur. Voor de nodige energieboost in deze onzekere tijden. 

Van harte gefeliciteerd Nederland! Samen komen wij nu stap voor stap uit deze intelligente lockdown! Wij wensen iedereen het beste toe in deze positief veranderde omstandigheden. 

Wij blijven de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen om deze situatie zo goed en gezond mogelijk met zijn allen door te komen. We moeten goed zorgen voor elkaar om dit positieve nieuws vol te houden. 

U bent van harte welkom bij ons! Juist in deze nog onzekere en moeilijke tijd, waarin het wel eens eenzaam kan zijn tussen werk en thuis, staat Peggy u graag bij. Bel, mail, app ons gerust voor een gesprek, aandacht of enigszins overzicht in deze situatie. Of chat hier met Peggy! 

In lijn met het advies geldt in de galerie van Peggy Mental Coaching dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden en er maximaal 5 bezoekers tegelijkertijd in de galerie zijn. Ontsmettingsmiddel is aanwezig en ook mondkapjes zijn beschikbaar. Indien gewenst zal Peggy een mondkapje dragen. 

Onze openingstijden zijn nog steeds aangepast. Op afspraak ook open buiten deze tijden. Coaching is zowel online mogelijk als in de galerie. 

Juist deze tijd kan veel gevoelens van angst, stress en spanningen met zich meebrengen. Ondanks dat de situatie onzeker en moeilijk te voorspellen is, is ons hoofd koelhouden het enige wat we kunnen doen om onze verantwoording voor onze omgeving te behouden.  

Hoe jouw familie, vrienden en zelfs totaal vreemden deze tijd doorkomen is ook afhankelijk van jouw aandacht en steun. Houd deze positiviteit vol! 

Wij hopen dat u het goed maakt en in goede gezondheid verkeert!