Coaching

Art is Therapy 

Bij Peggy Mental Coaching worden coaching, training en workshops aangeboden voor zowel individuen als organisaties. Kunst wordt ingezet als instrument om emoties en gedachten te ordenen, problemen te signaleren en projecteren, troost te bieden, maar ook om een gesprek te openen. De trainingen zijn dynamisch en worden aangeboden aan groepen en individuen. Ze zijn ingericht met liefdevolle psychologische analyses van de privé- of werksituatie. Er wordt gebruik gemaakt van schrijven, schilderen, zang, dans en spel. In de galerie is een geluidsinstallatie aanwezig.   

Ondanks onze brede inzet en focus op herstel en gezondheid zijn wij echter geen vervanging van een psycholoog of psychiater. Peggy is opgeleid tot Sociaal Werker en in die hoedanigheid kan zij wel doorverwijzen, mocht dit noodzakelijk zijn. Peggy is daarnaast ervaringsdeskundige en is hierdoor spiritueel gaan werken. De coaching ligt op het snijvlak van methodische behandeling en intuïtief werken. Zo is Peggy’s aanbod ingegeven vanuit haar eigen ontwikkeling op het spirituele vlak en is zij een ster in positief denken, creatief denken, en helpt optimisme te hervinden binnen situaties die uitzichtloos lijken. Peggy’s coaching is uitermate geschikt voor alternatieve teambuilding en bedrijfsuitjes, maar ook voor families, vriendengroepen of individuen. Daar waar kunst en vervreemding samenkomt, met de noodzaak voor motivatie. 

“Inspirerend en mooi hoe ze door mooie woorden heen naar de kern gaat. Dat je zelf ook belangrijk bent ook al denk je van niet.” 

Review